Newsletter go
facebook twitter

Sffrmkrs™
Iedereen is een sffeermaker!

A collective of creative people that specializes in organizing parties and events all across the Netherlands and mainly in city of Amsterdam. In the recent past we have cooperated in some great outdoor festivals.Contact:
e. cream@sffrmkrs.nl

Mysteryland Mixtape: Abstract

Mysteryland Mixtape: Abstract

12.08.2011 | Other | 0 comments

In de serie Mysteryland Mixtapes voor het "SFFRMKRS avec LEYP" podium hier nummer 5.

|DOWNLOAD| (klik)

Over 15 dagen is het zover..... Mysteryland!!
Wij van de SFFRMKRS hebben er Crazy veel zin in en daarom hebben aan onze deejays gevraagd of ze sneak preview kunnen geven invorm van een korte mix.
Terwijl wij als eerste de mix beluisteren verwoorden we in het kort onze relatie met de Deejay.

Ik kan het me het nog goed herinneren. Ik moest met Salah Edin optreden in de kleine zaal van de Melkweg. Na het optreden ging ik de grote zaal in waar op dat moment een talentshow bezig was.

Ik werd verrast door de dikke Timbaland beats die door de speakers werden geblazen. Ik keek meteen naar het podium waar ik hem zag staan.
Alleen zijn hoofd en schouders kwamen boven de draaitafels uit en zijn koptelefoon viel letterlijk uit elkaar! Toen hij  klaar was met draaien, liep hij als een kleine pinguïn door de zaal en zo ook langs mij. "Wat een grappig manneke", dacht ik bij mezelf. Deze man kan mij wel eens minder boekingen gaan bezorgen!

Dit was 4 jaar geleden. Inmiddels is Deejay Abstract flink op weg om de president van Amsterdam te worden! Met zijn twee concepten, Abstract for President en Zoete Inval, drukt hij zijn stempel op het Amsterdamse uitgaansleven.

En als je nu nog niet geklikt hebt om het te beluisteren, zou ik dit maar eens heel snel gaan doen!


SFFRMKRS

comments
no comments
Login - To comment you need to be logged in.
username: password:
LOGIN
 Remember me
Don't have an account yet? - Create your personal SFFRMKRS account.
latest tweets
  • Error:RSS file not found. Username invalid or requires authentication.