Newsletter go
facebook twitter

Sffrmkrs™
Iedereen is een sffeermaker!

A collective of creative people that specializes in organizing parties and events all across the Netherlands and mainly in city of Amsterdam. In the recent past we have cooperated in some great outdoor festivals.Contact:
e. cream@sffrmkrs.nl

SFFRMKRS

SFFRMKRS zijn in het leven geroepen en ontstaan om een bepaald gemis aan universele prikkelingen in een groenrijke woonomgeving de huidige vorm ervan leven en toon te geven.

Toon voor ons en voor hen. Sommigen van hen zijn ondergesneeuwde zielen die wij willen laten schijnen in hun eigen en puurste vorm. De voorgrond voor de ware aard des persoons wordt zonder schaamte, zonder angst en vooral zonder voorafgesteld oordeel vrijgemaakt in een setting gecreëerd door ons, de SFFRMKRS. Feesten, concepten, cultureel getinte aangelegenheden en veel meer is wat wij voor de Alphense jongelingen willen realiseren.

Ons doel? Voldoening, inhoud, (zelf)respect en doorbreking van gebarricadeerde, voorgeprogrammeerde perspectieven, meningen en gedachten. Check jezelf, wees jij! Formaliteiten zetten wij voor een moment aan de kant want SFFRMKRS brengen hun ideeën op eigentijdse manieren aan de man.

-- SFFRMKRS --

 

latest tweets
  • Error:RSS file not found. Username invalid or requires authentication.